Nederlands  Français  

Merken


VLIEGENDEKEN COMBO


Prijs incl. BTW: €52.00

In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Aanbevolen VP: €69.95


Productbeschrijving:

Deze vliegendeken is gemaakt van een zachte nylon gaasstof en is vanaf de borst tot de loopsplitten geheel voorzien van nylon om het doorschuren van de huid tegen te gaan.
De deken wordt compleet geleverd inclusief een vliegenmasker.
Tevens is de deken voorzien van een dubbele metal finish borstsluiting met loopsplitten, gevoerde staartflap, verstelbare kruissingels en een “belly”onder de buik voor de extra stevigheid.

Maat: 105/155 cm

Om de juiste maat voor uw paard te kiezen, verwijzen wij naar onze matentabel.
29/07/2016
Anja callaerts
5 met 5 Sterren
Ik had deze deken al voor 2 van mijn paarden, maar was dus op zoek naar een derde. Bij toeval vond ik deze site. GEWELDIG. Mijn mails werden quasi onmiddellijk beantwoord, super service en heel vriendelijk. Dat maakt het online shoppen gewoon geweldig. Ik raad iedereen deze site aan. Correcte afwerking van de verzending en de betaling. Gewoon perfect.
15/09/2009
Daniel D'haese
5 met 5 Sterren
Dit is een zeer goed deken ,blijft heel goed op zijn plaats liggen! Ook de bestelling ervan en de levering verliep heel korrekt. Ik zou het zeker niet laten nog artikels langs deze weg te bestellen!!
21/06/2009
Melanie Raman
5 met 5 Sterren
Ik heb dit deken al enkele keren kunnen gebruiken, en ben er uiterst tevreden mee. Het bestaat uit zeer goed materiaal en beschermt het paard voor een grote hoeveelheid. Dit voor een zacht prijsje!

 Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd