Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€23.95
€16.77
Korting: 30% korting

Merken

Paardrijkleding
In de categorie paardrijkleding, kan u alle geschikte kledij vinden voor tijdens het paardrijden, alsook voor een bezoek aan de stal of manege. Ook voor de kledij nodig tijdens een paardrij wedstrijd, of dit een spring, of dressuur wedstrijd is, hebben we een extra assortiment beschikbaar. En dit alles aan outlet prijzen.

U kan in deze categorie terecht voor:
  • Een paardrijhelm , alsook bodyprotectors die u beschermen tijdens het paardrijden.
  • Jassen en shirts, waar u alle kledij kan vinden voor uw bovenlichaam en die speciaal ontworpen werden voor u als ruiter of paardenliefhebber. Tal van deze artikelen kunnen wij voor u voorzien van een borduring. Heel leuk om de naam van uw stal of paard op uw jas te plaatsen.
  • Paardrijlaarzen en paardrijschoenen zijn ook beschikbaar in tal van verschillende types. U kan opteren voor een rijlaars of liever een rijbotje aangevuld met een chap om paard te rijden. Ook stalschoenen of heel warme winterlaarzen om u warm te houden tijdens een bezoek aan uw paard kan u hier vinden.
  • Voor het paardrijden of ponyrijden kan u uiteraard niet zonder een aangepaste rijbroek. U kan opteren voor een paardrijbroek met lederen patches, lederen zit or zonder, en dit in tal van leuke modellen.
  • Ook bieden wij u heel leuke mutsen aan om u warm te houden tijdens het bezoek aan uw paard of pony. Ook een aangepaste draagtas en broeksriem voor u als ruiter zijn beschikbaar.
  • Handschoenen is ook een van de artikelen die onmisbaar zijn voor u als ruiter. Deze heeft u niet alleen nodig om u warm te houden, maar kunnen ook nodig zijn om uw handen te beschermen tijdens het rijden. Of u verhoogt er de grip op uw teugels mee.
  • Paardrij kousen, zijn typisch kousen die hoger komen zodat deze u extra bescherming bieden onder uw laars of chap tijdens het dragen van uw rijlaarzen of chaps.
  • Rijzweepjes kan u bij ons vinden in tal van lengtes en modellen. Afhankelijk of u een springruiter of een dressuurruiter bent zal u kunnen opteren voor een aangepaste rijzweep.
  • Een ruim assortiment sporen zal u ook helpen om de juiste hulpen aan uw paard te geven.


Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd