Nederlands  Français  

Merken


LAARS ARCADIE ZWART/BORDEAU - 36


Prijs incl. BTW: €366.95
€256.87
Korting: 30% korting

In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Aanbevolen VP: €395.95


Productbeschrijving:

Rijlaars vervaardigd uit het beste Europees kalfsleder.
- Voering volledig in leder
- Uitneembare ergonomische binnenzool
- Gemaakt op een houten schoenspanner
- Fijne enkel - Rits achteraan tot aan de hiel
- Zip-stop systeem
- Lederen inlegzool
- Metalen zool-stabilisator

MATENTABEL:

Hieronder kan u de matentabel terugvinden voor de Arcadie rijlaars.
Hoe kan u het best de juiste maat kiezen?

1) De HOOGTE (HAUTEUR) meten: zorg dat u uw ruitersbroek en - kousen aan heeft. U zet zich neer en buigt de knie in een hoek van 90°. Meet uw BEIDE benen van op de grond/zool van de voet tot in de knieholte (langs de achterkant van uw been). Hou in het achterhoofd dat nieuwe rijlaarzen steeds wat afzakken als ze gedragen worden (1 tot 3 cm). Hoe meer de rijlaars aansluit, hoe minder de rijlaars zal afzakken. Om een elegant geheel te hebben, zouden de rijlaarzen iets te hoog moeten zijn in het begin, natuurlijk geheel afhankelijk van ieders smaak, het gekozen model en de inrij-tijd van de rijlaars. Om tijdens de inrij-tijd eventuele pijn te vermijden aan de enkel, raden wij aan om dun extra inlegzooltje te gebruiken tot de rijlaarzen zich effectief goed aanpassen.
2) De KUIT (MOLLET) meten: over uw rijbroek het breedste deel van uw kuit meten. Indien mogelijk deze meting uitvoeren op het moment van de dag dat u gewoonlijk gaat paardrijden. Indien u altijd 's morgens gaat paardrijden, meet u de kuitomtrek 's morgens, indien u op alle uren van de dag gaat paardrijden, meet u best de kuitomtrek in het tweede deel van de dag,... Op deze manier vermijd u om een te kleine maat te kiezen, als je kuitomvang in de loop van de dag zouden toenemen.

De rijlaarzen zijn beschikbaar in 3 hoogtes, zijnde normaal, kort(courte) of hoog (haute) en in 4 kuitomtrekken (smal, medium, large en X-large). Indien uw maten niet binnen de onderstaande matentabel valt, kan u gebruik maken van het maatwerk van Rectiligne. Vraag hierover meer via info@hbhorses.be

Matentabel Arcadie

detail Arcadie detail Arcadie detail Arcadie

detail sluiting Arcadie

detail zool Arcadie

Kleur: zwart/bordeau(omslag)
Maat:36
Hoogte: normaal
Kuitomtrek: large
Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd